2013-08-21

Photoshoot m.m.

Jag har hållit på med en "photoshoot" nu i 2 dagar vilket har inneburit att vi har varit på stranden. 
Har haft sådan tur att sommaren inte har gett upp ännu. Mer om det vid ett senare tillfälle.
Sedan har Nikita börjat på dagis igen, till hennes förtjusning:-)
I fredags var vi till Marie och hennes familj i Kullavik. Vi skulle åkt en sväng till Kungsmässan egentligen med Marie men vi bestämde att vi skulle vara hemma hos dom så att barnen fick leka. 
Så vi svängde inom 421 på vägen ner istället och skälvklart blev det lite shopping...........men inte till mig som vanligt utan till barnen.
Står men inte går!
 
Norton äter sin första chokladboll som Bianca hade bakat.


På kvällen var vi på Fest, här ser ni vem som håller ställningarna vid stereon;-)
 
 I Lördags var det underbart väder. Så vi njöt mest hemma men det blev en liten sväng in till Stenungsund för Nikita ville träffa Barbie i leksaksaffären, så vi åkte dit.

Det var en jättekö i leksaksaffären för att få träffa Barbie men efter säker 40 minuter köande så fick Nikita träffa henne. Man fick även välja en gåva och Nikita valde dessa fjärillsvingar.


Norton älskar att plocka bär i trädgården.
 
Han äter lite här och där.


Mamma och Alf kom förbi med lite av mina gamla saker. Vanligtsvis så är det bara gammal "skit" så som skolböcker, skor och kläder men denna gången så var det bla. mitt gamla staffli och det kom till användning med en gång.
Här ser ni våran lilla konstnär:-)

1 kommentar:

  1. Så härliga bilder, jäkla sötnötter de där två <3

    Jag ska inte öppna egen butik, men en butik som heter Kids & Friends ska öppan i Malmö, och där ska jag jobba! Så jag och mina två kollegor håller på att bygga upp butiken och fylla den! Så jäkla roligt att få vara med från början! Kommer dock vara livsfarligt för mig, alla mina favoritmärken både dam & barn & inredning i samma butik, slutar säkert med att jag blir utan lön, men med en jäkligt trevlig garderob ;)

    SvaraRadera