2013-11-17

Ny matta och nytt kakel

Idag var jag och barnen till Ikea medans Patrik jobbade lite. Vi köpte en matta och stänkskydd till Nortons matplats. Det blev en svart, beige matta som är 2x3 m.


 
Igår var hela familjen iväg till stan för att bla. kolla på kakel.
Vi hittade efter mycket om och men detta vita kakel som vi lånade hem för att se hur det skulle bli. Vi ville ha ett ljust kakel som är lite annorlunda och nu har vi hittat det.


 
 
 

5 kommentarer:

 1. Fin matta! Stänkskydden ovärderliga. Vi köpte ett från IKEA som tog en evighet att räta på sig. Vikningen mitt på ville liksom inte ge sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Vi köpte sådant plastunderlägg som man har på golvet vid kontorsplatser så att kontorsstolen skall rulla bättre. Den gick inte att vika så vi hade inga problem med den:-)

   Radera
 2. Gud vad smart med stänkskydd!!! och tack för din kommentar, "skönt" att Hugge inte är ensam terrorist ;) Anders är precis likadan, väldigt nöjd med två så ja det gäller att Hugo byter fas snart om jag ska ha en chans att övertala honom till en trea! Hugo vaknar väldigt sällan, men han vägar sova i sin egen säng, så ligger och sparkar oss hela natten, så vi sover ju inte JÄTTEbra om man säger så ;)

  SvaraRadera
 3. Men smart med underlägget, jag har ett sånt under soffan däruppe som gömts undan lite då vårt kontor blev flickrum =)
  Det ska genast få flytta ner till köket..
  Ni har det super fint hemma, det lilla jag ser. du rä så himla pysslig och fixar så fint. önskar jag hade hälften av det. Hoppas på massa jul inspo här snart =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Skall göra mitt bästa för att inspirera med julpynt;-)

   Radera