2011-11-21

Klädd sänggavel

Igår gjorde jag en sänggavel till sovrummet. Först skissade jag på skivan var rundningarna i sidan skulle vara, sedan fick Patrik såga till dom. Lade 4 lager med vadd på skivan upptill och tyget ovanpå det. Häftade fast allt på undersidan och sedan ritade jag streck 10cm in från kanten där spikarna skulle sitta. Där fick jag häfta på strecket, sedan var det bara att spika fast bandet med nitar. Nu kan ni även se hur tapeten blev i sängkammaren.


4 kommentarer:

 1. vilken jättesnygg sänggavel. Jag ska också klä min sänggavel, vilken höjd har du på din? Har tittat på din flera gånger, återigen riktigt snygg.
  Christina Johansson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, ursäkta det sena svaret. Vad roligt att du gillade vår sänggavel. Vi är supernöjda med den. Höjden är från golvet 135cm.
   Lycka till med ditt projekt.
   /Mariah

   Radera
 2. Åh exakt en sådan jag tänkt ge mig på och göra! Har några frågor här bara, för det första vad hade ni för slags skiva? MDF eller playwood osv..? Sen förstår jag inte riktigt hur du fått till dedär nitarna, hade du både band och nitar? hur funkade det? Är inte så händig av mig som du kanske förstår hehe, och till sist undrar jag vart man kan få tag på sådana nitar? Jag bor i JÖnköping så har ingen aning om vart man ska gå nr man aldrig hållt på med någon sånthär :) Tack på förhand! Mvh ida

  SvaraRadera
 3. Älskar stilen på sovrummet!

  SvaraRadera