2012-12-21

Sytt!

Det blir inte så ofta man får tid över till att sy men nu har jag tagit mig lite tid..... Det slutade med att det blev en klänning och tights till Nikita och ett par joggingbyxor till Norton.
Nikita har själv bestämt vilken siffra hon skulle ha på ryggen.

                                           


Norton fick en 5:a

2 kommentarer:

 1. Gud vilka underbara kläder du syr!!! jag vill också kunna!! va tar du för att sy upp en sån där klänning och byxor!? ;)

  jag köper 90% från ralphlauren.com (de skickar ju tyvärr inte till sverige, men har en kompis i usa som löser det åt mig) ananrs är det ju babyshop och kidsbrandstore på nätet som har lite i små storlekar! I butik väg köper jag på Gömstället i Helsingborg, Balzar Barn i Malmö eller SMå hjärta i Höllviken :)

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipsen, jag har tyvärr ingen bekant som bor i dom länderna där ralphlauren.com levererar, annars hade dom haft fullt upp med att skicka till mig ;-)
   Vad roligt att du tyckte att kläderna var fina:-)
   Tyvärr så finns det inte så mycket tid över så att jag kan ta beställningar utan dom små stunder som jag och symaskinen får tillbringa ihop blir det främst kläder till barnen och ett och annat plagg till mig om jag har tur;-)
   KRAM

   Radera