2012-06-28

I solen

Idag har vi haft helt underbart väder och Nikita passade på att pärla lite utomhus i solen. Som ni ser en väldigt koncentrerad tjej.
Nikita kollar in jordgubbarna under "tältet", dom är få men väldigt goda. Dillen och sockerärtorna har växt som bara den i våra odlingsbänkar. Man kan undra om det skall bli träd av sockerärtorna innan man kan skörda dom........ Den vita pricken i bilden är Patrik som slår iväg golfbollar.
Vad tror ni om greppet? Är detta vårt blivande golfproffs?

2012-06-27

Liseberg

Idag var vi på Liseberg i det härliga vädret med våra vänner.
Nikita var fortfarande rädd för kaninen, ingen kram i år heller.....
Nikita ch Bianca åker farfars bilar.

Nya pallar

2012-06-20

Blommor till midsommarkransen

Idag har vi plockat blommor till Nikitas midsommarkrans, dessvärre fanns det inte så många sorter så det fick bli klöver och sedan ett besök till blomsterlandet.....

Bebisfilt

Som ni säker har klurat ut så har vi kollat om det är en pojke eller flicka som ligger i magen och av vad dom kunde se på ultraljudet i vecka 20 så såg det ut som om det är en pojke. Därför har jag sytt en liten filt för nu börjar det att närma sig. Jag sydde även ett par bebisbyxor i stl 50 igår, planerar att sy en matchande omlottbody också så ni får se båda när bodyn är klar.

2012-06-12

Nikitas sommarfest!

Så här såg Nikita ut när hennes dagis hade sommarfest nu i eftermiddags. Det bjöds på teater och sång. Det avslutades med presenter till fröknarna.

Babykorg

För ett tag sedan hämtade jag, svärmor och Nikita en babykorg som Patrik och hans syskon hade när dom var små. Jag har vadderat den och sytt kappa till den. Före Lite vadd och sedan tyg på kanterna Jag sydde på ett band nertill där jag sedan kan trä igenom ett sidenband, antagligen ljusblått, men jag väntar med det tills efter födseln. Alla veck är sydda med mig specialpressarfot som lägger vecken själv.

2012-06-11

Dagens gravidmage!

Osminkad och i myskläder........... Idag går jag in i vecka 34, så nu är det "bara" 7 veckor kvar. Han får gärna komma ut tidigare för det är ett väldigt knuffandes där inne och jag är lite trött på att behöva få maten uppkastandes nästan varje dag. Det där med att man slutar att kräkas efter vecka 12 har aldrig funkat för mig, spydde in i det sista med Nikita, mellan värkarna. Nu ligger han med huvudet neråt och gräver på höftbenen samtidigt som han trycker med "något" uppåt. Livlig liten krabbat där inne.....

Lördagens grillfest!

I lördags hade vi grillfest för våra glada goa vänner. Så här fint väder hade vi svårt att tro att det skulle bli i lördags, regnet öste nämligen ner på fredagskvällen när vi satte upp partytältet. Mor och dotter innan gästerna kom Lite lekar innan maten. Kusinerna! Grillmästaren Glenn! Limbo för dom små Filippa X 2st